ELA BAHRİYE ORAL BULVARI ASFALTLANDI

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen 2015 Yılı Asfalt Programı kapsamında Ela Bahriye Oral Bulvarı da asfaltlanarak yepyeni bir görünüme kavuştu.

Çay Mahallesi Ela Bahriye Oral Bulvarı ve bulvara bağlanan sokaklarda meydana gelen yağmur sonrası su birikintilerini önlemek için Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından tamamlanan yağmur suyu çalışmalarının ardından Ela Bahriye Oral Bulvarında asfalt çalışmaları da tamamlandı.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler tarafından 18 metre genişliğindeki Ela Bahriye Oral Bulvarında 600 metre yol asfaltlandı. Asfalt çalışmalarında 2400 ton asfalt kullanıldı.

Düzce´nin önemli geçiş güzergahlarından biri olan Ela Bahriye Oral Bulvarı uzun zaman sonra yepyeni bir görünüme kavuştu.

2015 Yılı Asfalt Programı kapsamında çalışmalarına devam eden Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerdeki asfalt eksiklerini de tamamlarken ara sokaklarda da asfalt çalışmalarını sürdürüyor.