SUALTI VE ÜSTÜ ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ SONA ERDİ

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte artan boğulma vakaları üzerine düzenlenen sualtı ve üstü arama kurtarma eğitimi Kefken, Cumayeri Dokuzdeğirmen ve Muncurlu Park Gölet´te gerçekleşti. 4 gün süren eğitimler başarıyla sona erdi.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından 24-27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen sualtı ve üstü arama kurtarma eğitimi tamamlandı.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma Ekibi, Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Sualtı Arama Kurtarma Ekibi, Düzce Arama Kurtarma Derneği ve AFAD´ın katılımıyla 4 gün boyunca süren eğitimler, Sakarya Valiliği Arama Kurtarma Birim Amiri, Eğitmen Balık Adam Ramazan Demireğen tarafından gerçekleştirildi.

Yaz aylarının gelmesiyle büyük önem arz eden sualtı ve üstü arama kurtarma eğitimi Kefken, Cumayeri Dokuzdeğirmen, ve Muncurlu Park Gölet´te yapıldı.