DÜZCEDE 206 PROJE

Düzce Valiliği Başkanlığında 2015 yılı üçüncü dönem İl Koordinasyon Kurul toplantısı Valilik Konferans Salonunda yapıldı.

Düzce Valiliği Başkanlığında 2015 yılı üçüncü dönem İl Koordinasyon Kurul toplantısı Valilik Konferans Salonu´nda yapıldı. Toplantıya başkanlık eden Düzce Vali Yardımcısı Kazım Karabulut Düzce İl genelinde 206 projenin yürütüldüğünü açıkladı.

Üçüncü dönem İl Koordinasyon Kurul toplantısına Düzce Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Murat Caymaz katıldı. Bakanlıkların yatırımcı kuruluşlarının katıldığı il koordinasyon kurul toplantısında bölge müdürleri il genelindeki yatırımlar hakkında bilgi verdiler. Kurumları adına konuşan bölge müdürleri 2015 yılı yatırımlarının yaklaşık yüzde 70-80 oranında tamamlandığını belirttiler. Vali Yardımcısı Kazım Karabulut da il genelindeki 206 proje tutarının da 3 milyar 405 bin milyon 968 bin lira olduğunu ifade etti.