UZUNMUSTAFA MAHALLESİ´NDE ASFALT ÇALIŞMALARI

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler 2015 Yılı Asfalt Çalışmaları kapsamında Uzunmustafa Mahallesi´nde asfalt çalışmalarını gerçekleştirdi.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, 2015 Yılı Asfalt Çalışmaları kapsamında ana arterlerin yanı sıra mahallelerdeki cadde ve sokakların asfalt eksiklerini de tamamlamaya devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, Uzunmustafa Mahallesi´nde 821 ve 817. Sokakları asfaltladı.

Ayrıca Çay Mahallesi 626 Sokak ve Necmi Hoşver Okulu´nun önünde yer alan sokak da Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler tarafından asfaltlandı.

Ekipler,  2015 Yılı Asfalt Programı kapsamında çalışmalarına hızla devam ediyor.