MARKA´DA KONURALP DE GÖRÜŞÜLDÜ

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı(MARKA) 2015 yılı 4. Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleşti.

MARKA 2015 Yılı 4. Yönetim Kurulu Toplantısı, Düzce Valisi Ali Fidan´la birlikte Dönem Başkanı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Bolu Valisi Aydın Baruş, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Çoş, Yalova Valisi Selim Cebiroğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kalkınma Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Kösemusul, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve MARKA temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

MARKA Yönetim Kurulu Toplantısında ele alınan maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Gündem maddeleri arasında Düzce Belediyesi´nin proje ortağı olduğu Konuralp´le ilgili iki proje de yönetim kurulu tarafından görüşüldü.