BASKETBOLDA İLK MAÇ SAHAMIZDA

BASKETBOLDA İLK MAÇ DÜZCE´DE

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından çekilen kura sonrasında temsilcimiz B grubunda İzmir Büyükşehir Belediyespor, Gemlik  Gücümspor,Kepez Belediyespor,Yeşilyurtspor Muğla Ormanspor, Tarakya Üniversitesi Meriçspor, Zirve Üniversitesi, Bursaspor, İTÜ, Orman Gençlik ve Mersin Büyükşehir Belediyespor takımları ile mücadele edecek. Erkekler 2. Basketbol liginde 2015-2016 sezonu 31 Ekim 2015 Cumartesi günü başlayacak.

STATÜ

24 takımın iki grupta mücadele edeceği TB2L´de Final Grubu´nu ilk iki sırada tamamlayan takımlar, TBL´ye yükselecek.

24 takımın yer alacağı normal sezonun sona ermesinin ardından iki grubun ilk sekiz sırasındaki takımlar, Eleme Turu müsabakası oynamaya hak kazanacak. Eleme Turu eşleşmelerinde üç maçın ikisini kazanan takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek final eşleşmelerinde üç maçın ikisini kazanan dört takım Final Grubu´nu oluşturacak. Final Grubu müsabakaları; Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu´nun belirleyeceği iki ayrı merkezde belirlenmiş bir hafta arayla; üç gün ve üç gün çift devreli lig usulü olarak oynanacak. Final Grubu maçları sonunda ilk iki sırayı alan takımlar, 2016-17 sezonunda TBL´de yer almaya hak kazanacak.

İLK MAÇIMIZ VE SON MAÇIMIZ

Düzce Belediyespor 2015-2016 basketbol sezonunun ilk maçını 31 Ekim 2015 Cumartesi günü Düzce 18 Temmuz spor salonunda İzmir Büyükşehir  Belediyespor ile oynayacak. Temsilcimiz ilk yarının son maçında  1 Ocak 2016 tarihinde yine Düzce´de Gemlik Gücümspor´u ağırlayacak. Erkekler 2. Basketbol liginde ligin 2. Yarısı 22 Ocak 2016 tarihinde başlayacak ve sezon 11 Mart 2016 tarihinde sona erecek.