HABERLER
01-01-2010 23:59

GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Düzce Milletvekilleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, düzenledikleri basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Düzce Milletvekilleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin,  düzenledikleri basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gündemi meşgul eden terör olaylarının ve koalisyon görüşmelerinin yer aldığı toplantıda Başkan Keleş, saldırıları kınayarak " Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu herkes görüyor" dedi.

Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, ülke ve Düzce gündeminin değerlendirildiği basın toplantısında bir araya geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye üzerinde hayalleri olan şer odaklarının çalışmalara başladıklarını kaydetti. Keleş, " Ülkemizi kaos ortamına sürüklemek isteyenler olduğu gibi aynı kaotik ortamı ilimizde de yaşatmak isteyenleri görebiliyoruz. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu herkes görüyor. Düzce´de milletvekillerimizden teşkilatlarımıza, valiliğimizden memurumuza kadar herkes birlik içinde, Düzce´ye hizmet etmek için yarışıyor. Düzcemiz de bizden hizmet bekliyor. Biz de bu hizmeti vereceğiz." dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığında düzenlenen toplantı basın mensuplarının sorularıyla son buldu.