HABERLER
01-01-2010 23:59

ALBAY AKÇA´DAN VEDA ZİYARETİ

ALBAY AKÇA´DAN VEDA ZİYARETİ

Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret ederek veda etti.

Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret ederek veda etti.

Mayıs 2012´de Düzce´de Garnizon Komutanı olarak göreve başlayan Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça, Düzce´deki görev süresinin sona ermesi sebebiyle birlikte veda ziyaretlerini sürdürüyor. Garnizon Komutanı Ramazan Akça, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Başkan Keleş, Albay Akça´ya görev süresi boyunca Düzce´ye sağladığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek "aslında bu gidiş bir veda değil her zaman değerli komutanımızla bir arada olacağımızdan şüpheniz olmasın. Gönül isterdi ki emekliliğine kadar bizimle olsun ancak bilirsiniz kamu görevi bu sonuçları doğurur. Bu süre zarfında kendisiyle yakın dostluğumuz oluştu ve aynı şekilde devam edecek. Komutanımıza yeni görev yerinde başarılar diliyorum" dedi.

Albay Ramazan Akça da yaptığı kısa açıklamada "Bildiğiniz üzere bugün burada Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Keleş´e veda ziyareti için bulunmaktayız. Ben kendisine teşekkür ediyorum görev sürelerimiz içinde birlikte güzel zamanlar geçirdik. Dostluğu için teşekkür ediyor görev süresi boyunca başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Albay Akça, şilt hediye ederken, Başkan Keleş de Ramazan Akça´ya ebru sanatının yer aldığı bir tablo armağan etti.