HABERLER
01-01-2010 23:59

RAMAZAN AKÇA´YA ANLAMLI VEDA

RAMAZAN AKÇA´YA ANLAMLI VEDA

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ev sahipliğinde düzenlenen davette Düzce´den atanan Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça´ya ve Jandarma Yarbay Ersen Çetin´e veda edildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ev sahipliğinde düzenlenen davette Düzce´den atanan Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça´ya ve Jandarma Yarbay Ersen Çetin´e veda edildi.

Mayıs 2012´de Garnizon Komutanı olarak Düzce´de göreve başlayan Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Jandarma Yarbay Ersen Çetin için Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ev sahipliğinde düzenlenen davete Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Yeni Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir ile birlikte Düzce Protokolü tam kadro katıldı.

Veda yemeğinde konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça´ya ve Jandarma Yarbay Ersen Çetin´e Düzce´ye sağladıkları kazanımlardan ötürü teşekkür etti.

Başkan Keleş, " Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça´ya ve Jandarma Yarbay Ersen Çetin Düzce´ye veda ediyorlar ancak biz bunu bir veda olarak kabul etmiyoruz. Garnizon Komutanımız Ramazan Akça Düzce´den bir ev aldı. Yarbay Ersen Çetin´in ise eşi Düzce´dedir. Kendilerinin en kısa zamanda yeniden Düzce´ye döneceğinden eminim." dedi.

Başkan Keleş, Yeni Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir´i de tebrik etti.

Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça ise yaptığı veda konuşmasında Düzce´de, Düzce Protokolüyle çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Komutan Akça, "Düzce´nin bende çok önemli bir yeri var. Bir ayağımız her zaman Düzce´de olacak." dedi.

Düzce Milletvekili Faruk Özlü´nün Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça´nın "tam bir siyasetçi gibi konuşuyor" sözleriyle hitabet gücünden bahsetmesi üzerine salonda keyifli dakikalar yaşandı. Ramazan Akça´nın "Politikaya atılmayı düşünmüyorum. Siyasetçiler rahat nefes alsın." sözleri üzerine salonda kahkahalar yükseldi.

Düzce Valisi Ali Fidan veda yemeklerinde konuşmanın zor olduğuna dikkat çekerek 6 ay içerisinde Ramazan Akça ve Düzce Protokolüyle güçlü bir dostluk kurduklarını ifade etti.

Ardından Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ramazan Akça´ya ve Jandarma Yarbay Ersen Çetin´e Düzce Protokolü tarafından hediyeleri takdim edildi.

Garnizon Komutanı Ramazan Akça´nın Düzce Protokolüyle olan fotoğraflarından hazırlanan slayt ise salonda duygusal anlar yaşattı.