BASIN TEMSİLCİLERİ RAFTİNGTE BULUŞTU

Ulusal medyanın ileri gelen yayın kuruluşlarında görev yapan basın mensupları hafta sonu Düzce´yi ziyaret ederek doğanın tadını çıkardılar. Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Düzce´yi ziyaret eden medya mensuplarıyla birlikte rafting yaptı.

Sıcaktan bunalanların ve adrenalin arayanların durağı Düzce, bu hafta sonu ulusal medyanın önemli kuruşlarında görev yapan basın mensuplarını misafir etti.

TRT Türk, TRT Haber, CNN Türk, Haber Türk, NTV, ATV, A Haber, Sabah, Daily Sabah ve Al Jazzera Türk temsilcileri, Cumayeri Dokuzdeğirmen Rafting Alanında buluştu.

Düzce´yi ziyaret eden medya mensupları Melen Çayı´ndaki rafting alanında doğanın ve serin suların tadını çıkardı.

Basın temsilcileri, iş stresini atarken, Düzce de ulusal yayın yapan önemli haber kanallarında harika doğası, yaylaları ve spor tesisleriyle gündeme geldi.

Basın temsilcileriyle birlikte zipline ve rafting yapan Düzce Valisi Ali Fidan ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de Melen Çayı´nın ve Düzce´nin güzelliklerinden bahsederek macera ve doğa tutkunları için Düzce´nin en doğru adres olduğunu ifade etti.