SAAT KULESİNİN YAPIMI TAMAMLANDI

Düzce Belediyesi tarafından Celalettin Özdal Parkı´nda başlatılan çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Rıhtım Caddesi Kavşağı da bambaşka bir görünüme kavuştu. Rıhtım Caddesi kavşağı artık gri ve siyah granit taşlardan oluşan saat kulesi ile anılacak.

Şaguç Köprüsü Mevkii Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan Celalettin Özdal Parkı yenileme çalışmaları kapsamında Rıhtım Kavşağı´nda yapımına başlanan saat kulesi tamamlandı.

10 metre yüksekliğindeki gri ve siyah granit taşlardan oluşan, pirinç çerçeve kaplı saat kulesi ile Düzce´nin en işlek noktalarından biri olan Rıhtım Caddesi Kavşağı bambaşka bir görünüme kavuştu.