AKADEMİ LİGİ İÇİN MÜRACAAT YAPILDI

AKADEMİ LİGİ İÇİN MÜRACAAT YAPILDI

Düzce Belediyespor önümüzdeki sezon Türkiye Akademi Ligi´nde oynamak için resmi müracaatını yaptı. Uzun zamandır akademi ligine girmek için gerekli girişimlerini yapan Düzce Belediyespor hazırladığı son dosyasını T.F.F ye yolladı. Türkiye Akademi Ligi´ne müracaatını yapan Düzce Belediyespor bu müracaatın kabul edilmesini bekliyor.

Düzce Belediyespor Teknik sorumlusu Özgür Oral, Akademi ligini uzun zamandır istediklerini  son olarak da bir dosya hazırlayarak T.F.F ye müracaatlarını yaptıklarını söyledi. Oral, Akademi liginin Düzce  futboluna çok şey katacağını ifade ederek oyuncuların kendilerini geliştirdiklerinde Düzcespor´a faydaları olacağını belirtti. Oral, "önemli olan Düzce gençliğinin Akademi liginde olması bizler Akademi ligine giren kim olursa olsun oyuncu veya ne gibi yardımımız olursa bizler yapmaya hazırız."dedi. Oral, Akademi liginde deplasmana giden oyuncuların ufkunu geliştireceğini gidilen her deplasmanda bir tecrübe kazanacaklarını da sözlerine ekledi.