BELEDİYEDE KREŞ VEYA ANAOKULU

Düzce Belediyesi Personeli için

Kreş veya Anaokulu

Düzce Belediyesi personeli kalabalık olan büyük bir kurum. Belediye çalışanlarının kreş veya anaokuluna gidebilecek yaşta çocukları olan personeli yok mudur? Bu arkadaşlar Düzce Belediye Başkanına böyle bir kurum açılması için neden teklifte bulunmazlar?

Böyle bir çalışma hem belediye çalışanlarının işini kolaylaştırır, hem belediye, çalışanına kolaylık sağlamakla para kazanır, hem de Milli Eğitim Müdürlüğünün yükünü hafifletir! Birçok belediye bu hizmeti yapmış!

Yıllar evvel Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde idarecilik görevimi yapmaktayken, yine Mehmet Keleş Başkanımızın başkanlığı döneminde, açılabilecek birçok kurslarla alakalı olarak işbirliği protokolü hazırlamıştık. Bu sefer de doğrudan Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol hazırlanamaz mı?

İlhami Atasever/ Düzce´nin Sesi