HABERLER
01-01-2010 23:59

DÜZCE BELEDİYESİ TEMPOYU ARTTIRDI

DÜZCE BELEDİYESİ TEMPOYU ARTTIRDI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada Düzce Belediyesi´nin yaz aylarında tempoyu arttırdığını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada Düzce Belediyesi´nin yaz aylarında tempoyu arttırdığını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Teşkilatı, Ağustos ayı İl Danışma Meclisinde Düzce Belediyesi´nin yaz programından ve projelerinden bahsetti.

Başkan Keleş, "2015 Yılı Yaz Programı kapsamında, asfalt çalışmalarımıza, yol açma çalışmalarımıza devam ediyoruz. İçme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon eksikleri konusunda yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. İçme suyu borularımızın büyük bir kısmını yeniledik. Park ve bahçeler için yoğun mesai harcıyoruz. Son olarak Arapçiftliği ve Sancaklar Mahallesi´ne yapılacak iki yeni park için çalışmalarımızı başlattık. Düzce´ye yeni tesisler kazandırmak adına da önemli çalışmalara imza atıyoruz. Kalıcı Konutlardaki Erguvan Sosyal Tesislerimizi tamamladık. Düzce Lisesi Parkımız, Küçüksu Parkımız için çalışmalarımız hızla sürüyor. Melen Su Park Projemiz, Kongre ve Fuar Merkezi Projemiz için çalışmalarımız hız kazanarak devam ediyor. Terminal İnşaatı için büyük önem arz eden Otoban Bağlantı yolunun yapımı için gerekli işlemler tamamlandı, ihaleleri yapıldı. Otoban Bağlantı Yolu için gerekli kamulaştırmaların tamamını gerçekleştirdik. Kültür Merkezimizi tamamlamak üzereyiz. Şıralık Mahallesi´ni spor tesisleri ve çevresinde bunu destekleyen sosyal mekanlarla işlevsel bir mekan haline getiriyoruz. Katı Atık Bertaraf Tesisimiz sayesinde çöplerimizi düzenli olarak depolayabiliyoruz. İlk kapalı pazaryeri yapım işini Cumhuriyet Mahallesinde başlatmış bulunuyoruz. Ulaştırma ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Yeni ulaşım aksları oluşturuyoruz. Aynı zamanda güvenli ve düzenli taşımacılık için T Plaka ve S Plaka dönemine geçiyoruz. Camikebir Kentsel Dönüşümden sonra Eski Sanayi Sitesinde de kentsel dönüşüm için Milletvekilimiz Sayın Faruk Özlü´nün de yardımlarıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. AB Proje Ofisimiz tarafından hibe almaya hak kazanan bir çok projemiz başarıyla devam ediyor. Yeni projelerle Konuralp, bir turizm destinasyonu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor." dedi.

 Müftülük Toplantı Salonunda yapılan AK Parti Düzce İl Teşkilatı Ağustos ayı İl Danışma Meclisine Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilat başkanları, kadın ve gençlik kollarıyla çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda, milletvekilleri, belediye başkanı ve il başkanı arasındaki birlik, beraberliğe ve uyumlu çalışma ortamına dikkat çekildi.

Başkan Keleş, "Düzce´de büyük bir çalışma dönemine girdik. Kavgasız, gürültüsüz, huzur içinde bir çalışma örneği gerçekleştiriyoruz." dedi. Başkan Keleş, bu huzur dolu ortamın seçimlere de yansıyacağını ifade etti.

Ağustos ayı Danışma Meclisi, Düzce Milletvekillerinin ve AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin´in faaliyet sunumlarıyla devam etti.