DSİ DÜZCE ŞUBE MÜDÜRÜ YILDIZ´DAN ZİYARET

DSİ 55. Düzce Şube Müdürü Deniz Yıldız, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti. Ziyarette DSİ´nin Düzce merkezde gerçekleştirdiği çalışmalar da konuşuldu.

1980-2015 yılları arasında Devlet Su İşlerinde çeşitli görevlerde bulunan Düzce Şube Müdürü Beşir Özcan´ın yerine atanan Düzce DSİ 55. Şube Müdürü Deniz Yıldız, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Başkan Keleş, Deniz Yıldız´a yeni görevinin ve yeni görev yerinin hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

Ziyarette DSİ´nin Düzce merkezde gerçekleştirdiği çalışmalar da ele alındı. DSİ´nin  dere ıslah çalışmaları kapsamında başlattığı proje sonucu Asar Suyu üzerinde gerçekleşen restorasyon çalışmaları konuşuldu.