HACI ADAYLARI UĞURLANDI

2015 döneminin Düzce´deki ilk hacı adayı kafilesi dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı. Uğurlama törenine Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzce İl Müftüsü Selami Emen´in yanı sıra il protokolü de katıldı.

Düzce´nin ilk hacı adayı kafilesi, Cedidiye Camii önünde düzenlenen tören ile kutsal topraklara uğurlandı. Uğurlama töreninde Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce İl Müftüsü Selami Emen ve il protokolü de katıldı.

Hacı adaylarını uğurlamadan önce konuşma yapan Düzce Valisi Fidan, adaylardan kutsal topraklardan ülkemizin milli birliği ve beraberliği için de dua istedi ve bu eşsiz vazifenin faziletlerinden söz ederek gitmek isteyen herkese de Yüce Allah´ın bu mutluluğa erişmelerini sağlaması için dua etti.

Düzce İl Müftüsü Selami Emen´in duaları eşliğinde protokol üyeleri ve sevdikleri ile vedalaşan hacı adayları araçlarına bindikleri sırada duygusal anlar yaşadı.