ERGUVAN SOSYAL TESİSİ KAPILARINI AÇIYOR

Düzce Belediyesi tarafından Kalıcı Konutlar 3. Bölgede inşası tamamlanan Erguvan Sosyal Tesisleri 5 Eylül Cumartesi günü yapılacak toplu sünnet şöleni eşliğinde resmen kapılarını açacak.

Daha önce ilk defa Düzce Belediyesi Personel İftarına ev sahipliği yapan Erguvan Sosyal Tesisleri, 5 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek Toplu Sünnet Şöleni´nin ardından resmen açılacak.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in de bizzat katılacağı etkinlikle 5 Eylül Cumartesi günü saat 15:00´da Kalıcı Konutlar 3. Bölgedeki Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri´nin açılış kurdelesi kesilecek.

Erguvan Sosyal Tesisleri, alan içine yeni inşa edilen gelin odasıyla yaz aylarında kır düğünlerinin vazgeçilmez adresi olacak. Erguvan Sosyal Tesisleri içerisinde kafeterya-restoran, geniş kır bahçesi, 2 süs havuzu, bin araçlık otopark, gelin odası ve hanımlar lokali yer alıyor.

4 bin metrekare alanda yer alan Erguvan Sosyal Tesislerinin kapalı alan kapasitesi 200, açık alan kapasitesi ise 600 kişiliktir. Tesis, adını ise bahçe düzenlemesinde yer alan Erguvan Ağaçlarından alıyor.