108 ÇOCUK SÜNNET OLDU

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hafta sonu Erguvan Sosyal Tesisi’nde düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni kapsamında 108 çocuk sünnet oldu.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hafta sonu Erguvan Sosyal Tesisi´nde düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni kapsamında 108 çocuk sünnet oldu.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Toplu Sünnet Şöleni" kapsamında 108 çocuk sünnet edildi. Erguvan Sosyal Tesisi´nde düzenlenen etkinlik öncesi çocuklar ve aileleri Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası önünde bir araya gelerek konvoy eşliğinde tesise doğru yola çıktı.

"Toplu Sünnet Şöleni"ne Düzce Valisi Ali Fidan,AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başta olmak üzere, Düzce İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce İl Müftüsü Selami Emen veTürkiye Belediye Başkanları Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ile il protokolü üyeleri de katıldı.

Ayrıca şölene çocukların sünnet operasyonlarını gerçekleştiren doktorlar, Op. Dr. Abdullah Belada, Dr. Mevlüt Yıldır, Dr. Bahri Yılmaz, Dr. Ahmet Kaşoğlu, Dr. Adem Küçük ile Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Sayın Zülfü Kılıç da iştirak etti.

Sünnet etkinliği kapsamında Kuran-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Kurra Hafız Hızır Özkök, Kuran-ı Kerim Okuma Türkiye Birincisi Hafız Habib Deveci, Kocatepe Camii Müezzini Güzel Ezan Okuma Türkiye İkincisi Hasan Kuralıoğlu, Düzce Müftülüğü Şube Müdürü Murat Bakırkaya, Düzce İmam Hatip Lisesi Müdürü Zekeriya Güzeldal, Sakarya Sarıkışla Cami İmamhatibi Ali Güzeldal, Düzce İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi Öğretmeni Muhsin Dinçer ve İl Müftümüz Sayın Selami Emen de konuklara Kuran-ı Kerim ziyafeti yaşattı.

Şölen, protokol üyelerinin sünnet olan çocuklara hediyelerini vermesi ve yemek ikramı ile sona erdi.