ZABITA HAFTASI KARANFİLLERLE KUTLANDI

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri “Zabıta Haftası” dolayısıyla esnafa karanfil dağıttı. Ekiplerin çiçek verdiği esnaf ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri "Zabıta Haftası" dolayısıyla esnafa karanfil dağıttı. Ekiplerin çiçek verdiği esnaf ve vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri "Zabıta Haftası" dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz´ın Zabıta Müdürü Kadir Karaçam´ı ziyaret etmesi ile başladı. Caymaz, yaptığı açıklamada zabıtanın sahadaki önemine vurgu yaparak gerek vatandaşların gerekse esnafın huzurunun sağlanması açısından ekiplerin üstün performans ile çalıştığını belirtti.

Ekipler daha sonra Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Şemsettin Yenersoy ile Ali Güneyi de makamlarında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Düzce merkezinde esnaf ve vatandaşlara karanfil veren ekipler uygulama ile vatandaşların beğenisini topladı.