İTFAİYE HEM AİLELERE HEM DE ÇOCUKLARA ULAŞACAK

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, planlanan anket çalışmasının tamamlanmasının ardından vatandaşa bilgilendirme broşürleri, okullara da bilgilendirme amaçlı çeşitli boyama kartonları dağıtmaya hazırlanıyor.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hazırladıkları bilgilendirme broşürleri ile Düzcelilere yangın müdahale ve ihbar konusunda bilgi verecek. Baca ve soba temizliği, elektrik hatlarının düzeni ve bakımı, gaz kaçağı ve yangınları ile genel önlemler başlıkları ile hazırlanan broşürler vatandaşlara dağıtılarak yangın sebepleri ve yangına müdahale konularında farkındalık sağlanması amaçlanıyor.

Ekipler okullara dağıtılmak üzere hazırlanan boyama kartları ile de çocuklara yangın önlemlerinin alınması ve öğretilmesi sağlanacak.