İNTAŞ´TA YAPILAN ÜRETİM YERİNDE İNCELENDİ

Düzce Belediyesi şirketlerinden İNTAŞ´ta yapılan üretimler aralıksız devam ediyor. Düzce ile çevre illerin ihtiyacını karşılayan şantiyenin kapasitesi ve üretilen ürünleri Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yerinde inceledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başkan Yardımcıları Şemsettin Yenersoy, Murat Caymaz ve İNTAŞ Genel Müdürü Kenan Gökmen ile birlikte şantiyede incelemelerde bulundu.

Düzce´de altyapı ve üstyapı yatırımlarına hammadde üretimi yapan ve sadece Düzce ile kalmayarak çevre illere de doğal taş, bazalt ve asfalt üreten İNTAŞ´ta yaz boyunca çalışmalar devam eden çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in de yakından incelediği şantiye alanında ilk durak Hastane Caddesi ile Düzce Lisesi parkında kullanılması planlanan tartan pist örneği oldu. Başkan Keleş, yürüyüş alanlarına döşenecek olan tartan pist malzemesini uygulanmış şekilde inceleyerek hammaddesi hakkında bilgi aldı.

İNTAŞ gezisinde Başkan Keleş´in bir diğer inceleme alanı Klasik ve Kilit Parke Beton santralleri oldu. Şantiye alanında farklı yerlerde üretim yapan beton santrallerinin bir araya getirilmesi ile yer tasarrufu sağlanarak üretim çalışmalarının da hızı artırıldı.

Şantiyede üretimi yapılan Bazalt Agrega malzemeleri de inceleyen Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bazalt sütunların işlem aşamaları hakkında ve Düzce´de 2015 yaz dönemi sonuna kadar yapılacak asfalt çalışmalarında kullanılacak yeterli bazalt agrega malzeme rezervi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Keleş, şantiyede yapılacak düzenlemeler ve yeni yatırımlar için de yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alarak çalışmaları inceledi.