VATANDAŞTAN ALDIĞIMIZ YETKİ İLE HİZMET EDİYORUZ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, bir araya geldiği basın mensupları ile gündemi değerlendirdi. Başkan Keleş "Düzce Belediyesi olarak vatandaştan aldığımız beş yıllık yetki ile sınırsız hizmeti sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, düzenlediği basın toplantısında kendisinin ikinci döneminde geride kalan 1,5 yıllık süreç hakkında bilgi verdi. Başkan Keleş, "vatandaştan aldığımız güven ve yetki ile hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

Başkan Keleş, Şaguç Köprüsü karşısında ve Düzce Lisesi Parkına yapılan iki dekoratif saat kulesi hakkında bazı bilgileri paylaşarak ihale süreci ve yapım aşamaları hakkında da ayrıntılı bilgiler verdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş sözlerine şöyle devam etti: "İstanbul caddesinde belediyelerin ilk kez uyguladığı bazalt olarak bağıranlar var. Bizim düşüncemiz bunun tarihi olacağını göstermektir. Düzce´yi çevrenin en güzeli yapacağız. Eleştiri olabilir. Bunlara sıkıntımız yok. Bizler vatandaştan aldığımız beş yıllık yetkimizi sınırsız olarak kullanmakla mükellefiz. Yapılacak işlerle alakalı her yıl plan bütçe çalışmaları mecliste görüşülüyor. Meclis bunu onaylıyor. Düzce Belediyesinin yöneticileri olarak bu bütçe çerçevesinde hareket ediyoruz. O ayrılan para yasal çerçeveler içerisinde yapılıyor. Kafasında esip ben istedim oldu şeklinde olmuyor bu işler teknik kurulun gözetimi altında gerçekleştiriliyor."