ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2015 - 2016 eğitim öğretim yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında öğrenci, öğretmen ve velilerin yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2015 - 2016 eğitim öğretim yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında "Yavrularımız, bugün yeniden okul sıralarını dolduracak. Yurdun dört bir yanında fedakarlık örneği göstererek yeni nesiller yetiştiren öğretmenlerimiz, dişini tırnağına takarak onları okutmak için seferber olan anne babalarımız da çocuklarımızla birlikte yeni bir eğitim öğretim yılına adım atıyor.

Eğitime yapılan her yatırımın Türkiye´nin yükselen geleceğine yapılan bir yatırım olduğu bilinciyle hareket ederek  çocuklarımızın her zaman yanındayız.

2015 - 2016 eğitim öğretim yılının ilk gününde geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi, cefakar anne babalarımızı ve fedakar öğretmenlerimizi kutluyor, tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum." dedi.