KONURALP´TE ÜÇÜNCÜ ARTEZYEN DE AÇILDI

Konuralp´te yaşanan su kesintisine karşı yapılan çalışmalar sonuçlarını kısa sürede verdi. Düzce Belediyesi ekipleri tarafından yapılan sondaj çalışmaları tamamlanarak Konuralp´e üçüncü artezyen açıldı.

Düzce Belediyesi ekipleri Konuralp´te doğal nedenlerden kaynaklanan su kesintilerine ilişkin yürüttüğü çalışmalara devam ediyor. Mahallenin su ihtiyacının karşılanması amacıyla yapılan sondaj çalışması ile Konuralp´in üçüncü artezyen kaynağı da açıldı.

Mahalle genelinde su ihtiyacını karşılamakta yetersiz kalan iki artezyen kaynağa ek olarak açılan kaynağın, talebin büyük kısmını karşılayacağı belirtildi.