CHP HEYETİNDEN BAŞKAN KELEŞ´E ZİYARET

Ana muhalefet partisi CHP´´nin Düzce Milletvekili adayları beraberindeki heyetle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti.

Ana muhalefet partisi CHP´nin Düzce Milletvekili adayları beraberindeki heyetle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti.

1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala CHP heyeti Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i makamında ziyaret etti. Başkan Mehmet Keleş, CHP Düzce Milletvekili Adayları Zafer Teber ve Abdullah Şahin´in de yer aldığı heyeti samimiyetle karşıladı.

Sıcak bir ortamda gelişen ziyarette taraflar Düzce´nin geleceği, gelişimi ve ilerlemesi konularında istişarede bulundu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile CHP heyeti, 1 Kasım seçimlerinin vatandaşlar için en hayırlı sonucu ortaya çıkarmasını temenni ederek vedalaştı.