BASKETBOL TAKIMI DOĞA KOLEJİNDE

Düzce Belediyespor Basketbol takımı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Düzce Doğa Kolejinde öğrencilerle bir araya geldi. Doğa koleji öğrencileri tarafından organize edilen panele katılan basketbolcular, kendilerine yöneltilen her türlü soruya cevap verdiler.

Düzce Basketbol takımı Doğa Kolejinde öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli etkinliklere katıldılar. Basketbolcular önce öğrencilerle birlikte yemek yediler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ardından da öğrenciler tarafından düzenlenen panele katıldılar. Yaklaşık iki saat süren panelde basketbola dair konu başlıkları ele alındı. Panel sonrasında da basketbolcular öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdılar.  Gün sonunda da öğrenci temsilcileri günün anısına takım kaptanına çiçek takdim etti.