HABERLER
01-01-2010 23:59

OTOBÜS FİLOSU ZENGİNLEŞTİ

OTOBÜS FİLOSU ZENGİNLEŞTİ

Düzce Belediyesi tarafından alımı yapılan Üniversite – Merkez arası sefer yapacak 34 otobüs ile ring hatlarında kullanılmak üzere alınan 3 adet körüklü otobüs düzenlenen törenle hizmete girdi.

Düzce Belediyesi tarafından alımı yapılan Üniversite - Merkez arası sefer yapacak 34 otobüs ile ring hatlarında kullanılmak üzere alınan 3 adet körüklü otobüs düzenlenen törenle hizmete girdi.

Düzce´nin ulaşım ağı için hazırlanan planlar kapsamında yenilenen Üniversite - Merkez hattı otobüslerinin işletme ihalesini geçtiğimiz günlerde Beçi Kooperatifi almıştı. Güzergah üzerinde hizmet verecek 8 metrelik yeni otobüsler ile aynı hatta özellikle sabah ve akşam saatlerinde konulacak ring seferlerde kullanılacak 3 adet körüklü otobüs düzenlenen törenle Düzcelilerin hizmetine sunuldu.

Törene Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ile Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce İl Müftüsü Selami Emen, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Başkan Keleş, Düzce´nin ulaşım planı kapsamında yapılan çalışmalardan bahsederek " Düzce hızla büyüyen bir kent, 10 yılda coğrafi olarak 6 kat nüfus olarak da 3 kat büyüyen bir kentin doğal olarak ulaşımının da gelişmesi gereklidir. Şehrimizin ulaşım organizasyonunu yeniden düzenlemek için yurtiçinden, yurtdışından uzmanlarla görüşüyor ve çalışıyoruz. Çabalarımızın karşılığını da böyle güzel organizasyonlar ile almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada Beçi Kooperatifine de teşekkür etmek istiyorum, kendileri Düzce Belediyesi bünyesinde artık bu yepyeni araçlarla hizmet vermek için ellerini taşın altına koydu. Hemşerilerimize buradan ifade ediyorum Düzce Belediyesi olarak hem ulaşım planlarımız hem de kalitemiz her gün daha da artacaktır. Bu vesile ile araçlarımız şehrimize, kooperatifimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, kazasız yolculuklar diliyorum" dedi.

Törende konuşma yapan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de yol ve hizmet bağlantısına dikkat çekerek "Bizim en öncelikli anlayışımız yolların ve ulaşım ağının kusursuz hale getirilmesidir. Bilirsiniz ki yollar ve ulaşım gelişmeden hizmet kalitesinin artırılması mümkün olmaz. Bu sebepten özellikle üniversite şehri olma yolunda hızla ilerleyen Düzcemiz´in ulaşım ağına yapılan bu hizmeti takdir ve tebrik ediyorum. Hem belediyemize hem de Beçi Koooperatifine bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan da yaptığı konuşmada ulaşım sistemlerinin geliştirilmesi için yapılan çalışmalara vurgu yaparak "Taşımacılıkta Düzce Belediyesi tarafından yapılan bu hizmet için hem belediyemize hem de büyük bir borç yükünün altına giren Beçi Kooperatifine teşekkür ederiz. Allah yardımcıları olsun" dedi.

Otobüsler, AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir ile Fevai Arslan´ın direksiyon başına geçerek şehir turuna çıkması ile hizmete girdi.