12-11-2015 23:59

12 KASIMA DİKKAT ÇEKTİLER

12 Kasım 1999 depreminin 16’ın yılı nedeniyle Düzce Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor. Bunun için ilk olarak 12 Kasım sabahı erken saatlerden itibaren Düzce Belediyesi meydanında ‘ Deprem Fotoğrafları’ sergisi açıldı. Daha sonra da yine aynı meydanda itfaiye arama-kurtarma ekipman sergisi açıldı.

Düzce Belediyesi 12 Kasım için anma etkinlikleri programladı. Buna göre önce Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile belediye meydanında ‘Deprem Fotoğrafları ‘ sergisi açıldı.  Deprem anı ve sonrasındaki anları gösteren fotoğraflara yoğun ilgi oldu. Düzce İtfaiye Müdürlüğü tarafından da arama-kurtarma ekipmanlarına ilişkin de ayrı bir sergi açıldı.