16-11-2015 23:59

TURNUVADA İKİNCİ HAFTA MAÇLARI

Düzce Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda ikinci hafta maçları başlıyor. Buna göre ikinci haftanın ilk programında 6 takım karşılaşacak.

Düzce Belediyesinin geçen hafta başlattığı birimler arası halı saha futbol turnuvasında ikinci hafta maçları 4 seri halinde devam edecek. İl seri maçında 6 takım karşılaşacak. Daha sonra da  maçlar 19, 24, 26 kasım tarihlerinde devam edecek. 17 Kasım tarihindeki karşılaşmalarda Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü takımı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımı, Veteriner İşleri ile İmar ve Şehircilik, İtfaiye ile Mali Hizmetler oynayacak. Kültür halı sahasındaki karşılaşmalarda ikinci hafta maçlarından sonra final turlarına geçilecek.