HABERLER
18-01-2016 23:59

ALT YAPI KURUMLARINDAN BRİFİNG

ALT YAPI KURUMLARINDAN BRİFİNG

Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, kurumlar arası istişare hizmetlerin verimliliği açısından önemlidir

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün başkanlığında düzenlenen Bölge Müdürlükleri ile toplantıların üçüncüsü Türk Telekom ile Düzce Belediyesi Erguvan tesislerinde gerçekleştirildi. Toplantı hakkında genel bir değerlendirmede bulunan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy ‘ Özellikle alt yapı hizmetleri veren kurumların belediye ve yerel yöneticiler ile istişare yapması koordinasyon açısından önemli ve gereklidir’ dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Bölge Müdürlükleri ile Düzce’nin sorunlarını ele alan toplantıların üçüncüsü Türk Telekom ile yapıldı. Erguvan tesislerindeki toplantıya AK Parti Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, İl Başkanı Hikmet Keskin, il ve ilçe belediye başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekilleri ve parti yöneticileri ile Türk Telekom İl Müdürü İlhan Aytekin katıldı.

AK Parti Düzce Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Dr. Faruk Özlü, “ İlimizin tüm sorunlarını dile getirdiğimiz önemli toplantılara imza atıyoruz. Türk Telekom toplantımız da bu konuda bize ve ilimize ışık tutacaktır. Özellikle sorunların çözümü için yapılacak olan girişimler bizim için çok önemli. Dolayısıyla bu toplantıları önemsiyoruz. Önümüzdeki süreçte bu toplantılarımızdan çıkan sonuçları Ankara’da Bakanlarımıza üç milletvekili olarak ileteceğiz” ifadelerinde bulundu.