20-01-2016 23:59

AKÜLÜ ARAÇ VE HASTA YATAĞI VERİLDİ

Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen ‘ Evde Bakım Sağlık ve Sosyal Hizmetler Sempozyumu’nda engelliler için akülü araç ile hasta yatağı verildi.

Günboyu süren sempozyum oturumları sırasında engelliler ve hastalar için araç ve malzeme dağıtımı da yapıldı. Bunun için önce, daha önce tespit ve başvurusu yapılan engelliler için 12 adet akülü araç dağıtımı yapıldı. Ardından da hasta yatağı verildi. Akülü araçlar ve hasta yatağı Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Düzce Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından teslim edildi.