02-02-2016 23:59

SERDİVAN BAŞKANINDAN ZİYARET

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret etti.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile beraberinde Serdivan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustafa Şanlı, Zabıta ve Destek Hizmetleri Müdürü Mustafa Engin Başkan Mehmet Keleş’i ziyaret ederek bir süre görüştüler. Belediye hizmetleri ile genel sorunların ele alındığı görüşmede Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy da hazır bulundu.

Yusuf Alemdar kimdir?

1966 yılında Trabzon’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni işleri nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kalan Yusuf Alemdar, Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Uzun yıllar ticaret ile meşgul olduktan sonra 1988 yılında aktif siyasete girmiştir. 2003 yılında Ak Parti Sakarya İl Başkanı olan Yusuf Alemdar bu görevini 2009 yılına kadar sürdürmüş ve 2009 Yerel Seçimlerinde Serdivan Belediye Başkanı seçilmiştir. 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı görevine tekrar seçilen Yusuf Alemdar evli ve iki çocuk babasıdır.