HABERLER
08-02-2016 23:59

DÜZCE TANITIM GÜNLERİ İÇİN İLK TOPLANTI YAPILDI

DÜZCE TANITIM GÜNLERİ İÇİN İLK TOPLANTI YAPILDI

Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında Valilik makamında 10-16 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan ‘Düzce Tanıtım Günleri’ ne ilişkin ilk toplantı yapıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında Valilik makamında  10-16 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan ‘Düzce Tanıtım Günleri’ ne ilişkin ilk toplantı yapıldı. Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Düzce’nin ulusal ve uluslar arası tanıtımının yapılmasına yönelik ‘Düzce Tanıtım Günleri’ için proje verileri ele alındı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan tanıtım günleri için proje amacında şu görüşlere yer verildi “ Düzce’nin ulusal ve uluslar arası platforma tanıtımını yapmak, ilin tarihi, kültürel ve turizm potansiyellerinin yanı sıra sanayi ve tarım ürünlerinin tanıtılarak markalaşmasının sağlanması, yeni pazarlara ulaşmasını sağlayarak ekonomik ve ticari kapasitesinin artırılması, Düzceliler arasında tanışma, kaynaşma ve dayanışma ruhunun geliştirilmesidir.”