29-02-2016 23:59

BELEDİYE YARINA HAZIRIM PROJESİ GELİŞTİRİYOR

Düzce Belediyesi tarafından tüm hizmet birimlerinin dijital ortama bağlanması, hizmetlerin ortak bir sistemle yürütülmesine ilişkin ‘yarına hazırım’ projesi üzerinde çalışıyor. Bu amaca yönelik olarak çeşitli seminer ve programlar düzenleniyor.

Düzce Belediyesi, tüm hizmet birimlerinin bağlı olacağı dijital sisteme geçilmesi için çalışma yapıyor.  Müdürlüklerdeki verilerin, elektronik ortama aktarılması, tek bir sisteme bağlanması için proje geliştiriliyor. ‘Yarına hazırım’ adı verilen sistemde, verilerin tek bir yerde toplanması, doğru kullanılması, anlamlı hale getirilmesi amaçlanıyor. Belediyenin ‘Bilgi İşlem’ müdürlüğü içinde tüm hizmet birimlerinin iş süreçlerinin dijitalleştirilmesi için rapor hazırlanıyor.