HABERLER
04-03-2016 23:59

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ HİZMET

İŞİMİZ GÜCÜMÜZ HİZMET

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kamuoyunda makam aracı ile ilgili gelişmeleri Doğan Haber Ajansına değerlendirdi.

Son günlerde, makam aracıyla ilgili olarak spekülasyonları dikkate almadığını, Düzceli vatandaşların da bu tür propagandalara itibar etmediğine inandığını belirten Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ‘ Belediye Başkanı halkın çoğunluk oyları ile seçilir. Vaat edilenler üzerinden inanarak, hizmet bekler. Biz de buna göre hareket eder, faaliyetlerimizi gerçekleştiririz. Bizim işimiz gücümüz hizmettir’ dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kamuoyunda makam aracı ile ilgili gelişmeleri Doğan Haber Ajansına değerlendirdi. Söz konusu spekülasyonları dikkate almadığını ifade eden Başkan Mehmet Keleş, bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Öncelikle bir Belediye Başkanına bu tarz yaklaşımı doğru bulmuyorum. Bütün konuşmalarımda aslında doğru neyse inandığım neyse ifade edilmesi gereken neyse ona göre ifadelerimi cümlelerimi seçiyorum, kuruyorum. Hiçbir zaman kafamın arkasında ya da başka bir yaklaşımım olmuyor. Siyasetçiler belki birazcık böyle acaba benim bu söylediğim başa bir yere çekilir mi çekilmez mi diye endişesiyle  mülakat verirler. Ben bunu çok fazla açıkçası hesaplamıyorum.’ Düzceli vatandaşların da bu tür propagandalara itibar etmediğine inandığını belirten Başkan daha sonra şu görüşlere yer verdi ‘ Düzcelilerin buna kızdığını ya da gücendiğini de zannetmiyorum. Düzce Belediyesi o gün de söyledim, bir temsil makamıdır. Düzce Belediye Başkanı Düzce halkının çoğunluğu ile seçilmiş oylarıyla seçilmiş ve her türlü çevreye karşı birinci, ikinci, üçüncü müesseselere karşı Düzce'yi  temsil eden bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla her gittiği yerde, her katıldığı ortamda, her yaptığı konuşmada, her duruşuyla, tavrıyla, davranışıyla Düzce'yi temsil ettiğinin bilinci içerisinde olmalıdır. Benim yaklaşımım Düzce’yi en iyi şekilde temsil etme durumudur.’

Düzce’de son günlerde önemli açılışlar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Mehmet Keleş, ‘ Bizim işimiz, gücümüz hizmettir’ dedi. Halkın vaat edilen işlere yönelik hizmet beklediğini belirten Başkan Mehmet Keleş bu konuda da şunları söyledi “ Spekülasyonların olduğu gün biz üç açılış gerçekleştirdik. Beton santrali gibi teknik anlamdaki tesislerden tutun da, sosyal anlamdaki tesisleri kadar bir dizi açılış gerçekleştirdik. Bunların dahası da gelecektir. 2016 yılını yatırımlarımızın faaliyetlerine yönelik açılış yılı ilan ettik. Bizi bunlarla takip etsinler”