10-03-2016 23:59

TANITIM GÜNLERİNE DOĞRU

10-16 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan ‘Düzce Tanıtım Günleri’ ne ilişkin ikinci toplantı Düzce Valisi Ali Fidan Başkanlığında Valilik makamında 11 Mart tarihinde yapılacak.

İlk toplantıda olduğu gibi 11 Mart Cuma günü düzenlenecek birleşime Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile ilgili kurum müdürlerinin de katılması bekleniyor. Düzce’nin ulusal ve uluslar arası tanıtımının yapılmasına yönelik ‘Düzce Tanıtım Günleri’ için proje verilerinin inceleneceği toplantı ile Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan tanıtım günleri için proje amacının değerlendirilmesi yapılacak. Toplantıda Düzce’nin sosyal ve kültürel öğelerinin en iyi şekilde tanıtılması ve yansıtılması amacıyla yapılacak çalışmalar görüşülmeye devam edecek.