17-03-2016 23:59

ÜNİVERSİTEMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi’nin 10. Kuruluş Yıldönümünü kutladı ve ‘ Düzce Üniversitesi eğitim alanındaki başarıları ile dikkat çekiyor’ dedi.

Başkan Keleş yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi “ Üniversiteler, toplumların ve şehir kimliğinin gelişmesinde en önemli yapıtaşını oluşturmaktadır. Çağdaş bilimlerin ilerlemesi geliştirilmesi ve geniş kitlelere ulaştırılabilmesi yüksek öğretim kurumlarına verilecek kıymet ve ilgi ile bağlantılıdır. Bizim için, Düzcemiz’in gelişmesi için büyük öneme sahip Düzce Üniversitemiz’in de bugün 10 yılını geride bıraktığını görüyoruz. Başarılarla dolu geçen bu 10 yıl içinde temel değerlerinden özellikle katılımcılık, girişimcilik ve işbirliğini kendi kurumum adına en ilgili şekilde yürüttüğü için ayrıca teşekkür etmem gerekiyor. Bünyesinde kurulan topluluklar sayesinde Düzcemiz’in sosyal ve kültürel anlamda gelişmesi, değerlerinin Dünya çapında kabul görmesi için özverili bir biçimde emek sarf eden başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Nigar Demircan Çakar olmak üzere tüm akademisyenlerimizin idarecilerimizin,  üniversitesi camiasının 10. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.