17-03-2016 23:59

ÜNİVERSİTEDEN BELEDİYEYE PLAKET

Düzce Üniversitesi’nin kuruluşunun 10’uncu yıldönümü törenlerle kutlandı.  Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Salonu’nda yapılan törene Düzce Valisi Ali Fidan başta olmak üzere, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, Düzce protokolü katıldı.

Düzce Üniversitesi’nin kampüsünde yapılan törende Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, protokol üyeleri ile davetlileri törenin yapıldığı Cumhuriyet Salonu önünde karşıladı. Törende bir dönem önceki Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu da hazır bulundu. Rektör Demircan Çakar, açılış konuşmasında Düzce Üniversitesi’nin kuruluşundan bugüne kadar geçen süreci dile getirdi. Rektör, Düzce Üniversitesi’nin ‘Değer Üreten Bir Üniversite’ olduğunu belirterek ‘ 10 yılda büyük başarılar kazandık. Eğitim kadromuz ve öğrenci sayımız arttı. Fiziki donanımlarımızı artıyoruz’ dedi. Tören sonunda plaket töreni yapıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e de Üniversiteye yaptığı katkılar nedeniyle plaket hazırlandı. Plaketi Alay Komutanı Albay Bilal Güvenir, Başkan adına Başkan Yardımcısı Ali Güney’e takdim etti.