24-03-2016 23:59

ÇÖP KONTEYNIRLARI BAKIMA ALINDI

Düzce Belediyesi tarafından şehir merkezinde konuşlandırılan yer altı çöp konteynırlarının bakımları periyodik olarak yapılıyor. Konteynırların teknik bakımlarının yanı sıra yıkama ve dezenfeksiyonlarına da hız verildi.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, şehir merkezinde bulunan yer altındaki tüm çöp konteynırları elden geçiriliyor. Çevrenin korunması ve görüntü kirliliğine neden olmaması açısından yer altına alınan çöp konteynırlarının bakımı düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Temizlik İşleri Müdürü İlyas Danış, iki tür bakım yaptıklarını belirtti ve ‘ Öncelikli olarak konteynırların teknik bakımları yapılıyor. Sonrasında ise bakteriyellerin önüne geçmek için yıkama ve dezenfeksiyon ilaçlaması yapılıyor’ dedi. İlyas Danış, çöp konteynırlarının boşaltılmasına yönelik sürenin de kısaltılacağını sözlerine ekledi.