29-03-2016 23:59

MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Bahar ve yaz ayları boyunca yapılacak çalışma ve projelerin değerlendirildiği toplantıya muhtarların tamamı katıldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Merkez mahalle muhtarları ile düzenli aralıklarla yapılan toplantılarla bir araya gelerek proje ve çalışmaları değerlendirdi. Toplantıya Düzce Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli’nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Şemsettin Yenersoy, Ali Güney ve Murat Caymaz ile Muhtarlık İşleri Müdürü Nurullah Şahin de katıldı.

Toplantıda muhtarlara hitap eden Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, muhtarlarla sık sık bir araya gelmenin faydasından söz ederek “Düzceli hemşerilerimin sorunları, talep ve beklentilerini birinci ağızdan muhtarlarımızdan öğrenmek işimizi çok kolaylaştırıyor. Biliyorsunuz sahada yaptığımız incelemelerde muhtarlarımızın da birinci derece muhatap olarak yanımızda bulunmasına dikkat ediyoruz. Mahallelerin ihtiyaçlarının ivedi bir şekilde karşılanması adına muhtarlarımızla birlikte planlama ve istişare yaptığımız buluşmalarımız düzenli aralıklarla devam edecek” dedi.

Merkez mahalle muhtarlarının tamamının katıldığı yemekli toplantıda sorunlar ve çözüm önerileri Başkan Keleş’e iletildi. Muhtarlar Derneği Başkanı Mensur Bilgin, düzenlenen toplantıların faydasından bahsetti ve mahalle sakinlerinin sorunlarını kendilerine rahat bir şekilde ilettiklerini taleplerinin adresine ulaşacağından emin olduklarını söyledi.