12-04-2016 23:59

DÜZCE’DEN ANKARA’YA YEREL YÖNETİMLER ÇIKARMASI

Ankara’da yapılacak olan ve iki gün sürecek olan ‘Yerel Yönetimler Sempozyumuna’ Düzce Belediyesi büyük bir organizasyonla katılıyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun  da katılacağı sempozyuma Düzce Belediyesi  beraberinde Sivil Toplum Kuruluşları (STK)’yla adeta çıkarma yapacak.

Düzce Belediyesi 13-14 Nisan tarihlerinde Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak olan ‘Yerel Yönetimler Sempozyumu’ için büyük bir hazırlık yaptı. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun da katılacağı sempozyumda belediyelere ilişkin stantlar açılacak.  Yerel yönetimlerin fuarı olarak da değerlendirilen sempozyumda belediyeler tanıtım yapabilecek. İki gün süreli sempozyumda katılım gösteren belediyeler gençlik projeleri öncelikli olmak üzere genel hizmetler  ile önemli projelere ilişkin sunum yapacaklar.