HABERLER
15-04-2016 23:59

SİZLERİ DÜZCEMİZ'DE GÖRMEKTEN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUM

SİZLERİ DÜZCEMİZ'DE GÖRMEKTEN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUM

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in konuşma metni

Saygıdeğer Başbakanım
Sizleri Düzcemiz'de görmekten büyük memnuniyet duyuyoruz.
Sizlerden ve Düzceli hemşehrilerimizden almış olduğumuz güçle gece gündüz demeden Düzcemizi yüksek standartlara sahip bir kent haline dönüştürmek için gayret gösteriyoruz.
Bugün burada sizlerin de teşrifleriyle gerek hükümetimizin gerekse yerel yönetimlerimizin çok kısa sürede gerçekleştirdiği seksen bir eseri Düzcemize kazandırıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.
Emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Ayrıca size ve şahsınızda tüm bakanlarımıza göstermiş olduğunuz samimi ilgi ve alakanızdan dolayı hemşehrilerimiz adına sonsuz şükranlarımı arz ediyorum.
Saygıdeğer Başbakanım
Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Düzceli hemşehrilerimize vermiş olduğumuz vaatlerimizi büyük bir hızla ve gayretle gerçekleştiriyoruz. 
Öncelikle belediyemizin iş yapabilme gücünü artırmak için iki beton santrali, asfalt şantiyesi, otobüslerimiz için sıvılaştırılmış doğalgaz istasyonu, taş kırma ve kesme ünitelerini hizmete açtık, iş makinası filomuzu üç kat büyüttük.
Birinci kentsel dönüşüm projesini tamamladık. İkinci kentsel dönüşüm projemizi bakanlar kurulu aşamasına kadar getirdik.
Düzce’nin önemli sorunlarından birisi olan yeni otogar binasını hizmete hazır hale getirdik ve otoban bağlantı yolunun ihalesini gerçekleştirdik.
Şehrimizin yüzde doksanına doğalgaz verdik. Bu yıl tamamını doğalgaza kavuşturuyoruz.
Kültür merkezi inşaatını hizmete hazır hale getirdik.
Düzce Lisesi Parkı, Küçüksu Parkı ve Nikah Salonunu tamamlama aşamasına getirdik. 
Katı Atık Düzenli Depolama Sahasını bitirdik, hizmete açtık.
Mega Projemiz olan Melen Su Park Projesi birinci etap inşaatı devam ediyor.
İkinci etap için proje çalışmalarını bitirdik.
Alış veriş merkezi niteliğinde iki adet Kapalı Pazar Yeri inşaatlarımız devam ediyor.
Deprem konutlarının olduğu alana çok maksatlı bir sosyal tesis ve hanımlar lokali inşa ettik.
Evde sağlık hizmetleri ile ilgili çalışmalarımızı diğer kurumlarla birlikte başlattık, yaşlılarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak bir merkezin inşaatı devam ediyor.
Konuralp Antik Kent’te kazı çalışmaları ile birlikte tarihi dokuyu ortaya çıkaran düzenleme çalışmalarımız devam ediyor.
Muhtarlarımızın tamamına muhtarlık binası yapıyoruz. 
Mezarlıklarımızı bakıma aldık. Daralan mezarlıklarımız için kamulaştırmalar yaptık.
Altyapı çalışmalarımız yol, su, kanalizasyon, yağmur suyu yapımı büyük ölçüde tamamlandı. Altyapısı bitirilen alanlarda asfaltlama işlemleri bu yaz bitirilecek.
Proje Ofisimiz tarafından yazılan 8 projemiz kabul edildi, 4 projemiz kabul edilme aşamasında. Bunlardan engelli çocuklarımız için gerçekleştirdiğimiz "Geleceğe Dört Nala" projesi ödüle layık görüldü.
Saygıdeğer Başbakanım
Bir kez daha ilimize teşrif edip bizi şereflendirdiğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyor, Düzceli hemşehrilerimiz adına saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetlerimi arz ediyorum.