27-04-2016 23:59

KESKİNLİ KOORDİNASYONA RAPOR SUNDU

Düzce İl Koordinasyon Kurul toplantısının 2016 yılı birinci birleşimi Düzce Vali Yardımcısı Hasan Bağcı başkanlığında Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Toplantıya Düzce Belediyesi adına Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli katıldı.

İlçe Kaymakam, Belediye Başkanlar, kurum müdürleri ve yatırımcı Bakanlıkların Bölge Müdürlerinin katıldığı İl Koordinasyon Kurul toplantısının 2016 yılının ilk birleşimi yapıldı. Düzce Belediyesi adına katılan Meclis Başkan Vekili Salih Keskinli belediyenin 2015 yılının faaliyet raporu ile 2016 yılının yatırım programına ilişkin dosyayı il koordinasyonuna sundu.