06-05-2016 23:59

ELEKTRONİK DENETLEME ALANI GENİŞLEYECEK

Düzce Belediyesi, İl Trafik Komisyonu kararı çerçevesinde merkez ve merkeze bağlı bazı cadde ve sokaklarda yeni Kent Güvenlik Yönetim Sistemleri ile Trafik Denetleme Sistemleri kurulması için çalışmalar başladı.

İl Trafik Denetleme Komisyonu tarafından belirlenen muhtelif cadde ve sokaklarda yeni KGYS ve TEDES sistemleri için girişimler başladı. Düzce Belediyesinin tasarrufunda bulunan karayollarında can ve mal güvenliğini sağlamak, düzenli ve güvenli trafik akışını sağlamak amacıyla komisyon raporunda belirlenen beş noktada kırmızı ışık, üç noktada noktasal hız sınırı, sekiz noktada ortalama hız, onbir noktada park ihlallerini, bir noktada tam adaptif kavşak yönetim sistemi kurulması planlanıyor. Yeni elektronik denetleme sistemleri sayesinde şehir merkezi ve çevresindeki trafik düzeninin daha yüksek standartlara taşınması hedefleniyor.