07-06-2016 23:59

ASFALT PLENTİ AÇILIŞI YAPILDI

Toplu açılışların ikincisi Düzce belediyesinin şantiyesinde yapıldı. Kısa bir süre alınan ve montajı yapılan asfalt plenti için tören yapıldı. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, törende yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi: ‘Şantiyede bundan 3 ay önce 2 Mart tarihinde BETON SANTRALİMİZİN açılışını yapmıştık. Bu alan bizim ÜRETİM ALANIMIZDIR, Şantiyemizdir. Bizim en büyük özelliğimiz, tüm işlerimizi kendi öz kaynaklarımız ile kendi tesislerimizde yapmamızdır. Asfaltta iddialıyız. Tüm mahallelerimizde eksik kalan, yeni açılan yollardan alt yapısı tamamlanmış olanları asfaltlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yakında açılışı yapılacak olan yeni hastanenin çevre yollarının asfaltlanmasını tamamladık. Bir program oluşturduk ve bu kapsamda tüm mahallelerimizde asfalt çalışması yapacağız. Biliyorsunuz, asfaltlama için eski model asfalt plenti kullanıyorduk. Şimdi yeni asfalt plenti kurduk. Alman ve İtalyan ortak yapımı 2016 model bir asfalt plenti. Türkiye’de sadece İstanbul 3’üncü köprüde ve Ankara’da bulunuyor. 260 ton/saat kapasiteli ve Mastik asfalt üretimi yapılabiliyor.”