09-01-2020 23:59

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mesai kavramı gözetmeksizin yürütülen bu mesleği yapanların fedakarlıklarından söz ederek şu görüşlere yer verdi: "Kamuoyunun doğru bilgiye ulaşması için ilimizde, ülkemizde ve dünya üzerindeki gelişmeleri anlık olarak takip eden bu mesleği icra edenler, emekçi kesimin en önemli bireyleridir. Büyük bir özveri ile yürüttükleri gazetecilik mesleğinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışanlarına kadar her birine fedakar yaklaşımları ve mesai gözetmeksizin verdikleri emekleri için saygılarımı iletiyorum. Daha iyi çalışma şartları ve motivasyonlarının desteklenmesi konusunda yapılacak her çalışmaya var olduğumuzu hatırlatarak, doğru ve faydalı bilginin, insanlık çıkarlarına hizmet eden her haberin, her şartta peşinde koşan bu mesleğin zor şartlarına rağmen hizmet eden başta kıymetli yerel basın mensuplarımız olmak üzere, bu mesleğe gönül vermiş tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."