14-06-2016 23:59

ASFALTLAMA İLE BİRLİKTE YAMA DA YAPILIYOR

Düzce Belediyesi tarafından bir yandan asfaltlama çalışmaları aralıksız olarak sürdürülürken bir yandan da yollardaki çukur ve bozuk bölümler için de yama yapılıyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde asfaltlama çalışmaları üç ayrı ekiple sürdürülüyor. Bu arada, ayrı bir ekip oluşturularak, yollardaki çukur ve bozuk bölümler için de yama çalışmaları yapılıyor. Fen İşleri Müdürü Kenan Güreşçioğlu, yaz dönemi boyunca, yeni açılan ve alt yapısı tamamlanmış yolların asfaltlanmasının hava durumunun müsait olmasına göre aralıksız olarak sürdürüleceğini ifade etti.