17-06-2016 23:59

TÜM MAHALLELER ASFALTLAMA PROGRAMINDA

Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler asfaltlama ve yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yaz dönemi boyunca tüm mahallelerdeki yeni açılan yollar ve eksik kalan yollar asfaltlanacak. Bunun için önce Atatürk Devlet Hastahanesi çevre yolları asfaltlandı. Ekipler ardından Azmimilli, Beyciler mahallelerinde asfaltlama yaptı. Bu hafta sonunda da  Fevzi Çakmak  Mahallesinde asfaltlamaya devam edilecek.  Daha sonra ise hazırlanan program çerçevesinde diğer mahallelerde asfaltlama sürdürülecek. Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, asfaltlamanın aralıksız sürmesi için ekip sayısının artırıldığını ifade etti.