HABERLER
22-06-2016 23:59

ESNAFA BAYRAMDA KALDIRIM İZNİ

ESNAFA BAYRAMDA KALDIRIM İZNİ

Düzce Belediyesi tarafından, 02,03,04 Temmuz tarihlerinde 3 gün süre ile Ramazan Bayramı alışverişi için esnaflara işyeri sınırlarını aşmamak kaydıyla kaldırım kullanma izni verildi.

Düzce Belediyesi tarafından Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığına yazı gönderildi. Düzce Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramına yönelik kaldırım kullanma izni verdi. Buna ilişkin olarak Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ile Ticaret ve Sanayi Odası'na yazı gönderildi.

Esnaflara duyurulması amacıyla gönderilen yazıda şu görüşlere yer verildi; Ramazan bayramı öncesi vatandaşların rahat alışveriş yapmalarını sağlamak için 02-03-04 Temmuz 2016 tarihinde ( 3 gün) süre ile şehir merkezinde bulunan yerleşik esnafların Belediyemizce müsaade edilen kendi işyerleri önündeki kaldırıma, işyeri sınırlarını aşmadan satış yapmalarına izin verilecektir.

Merkez haricinde bulunan işyeri sahiplerinden satış yapacak esnaflarımıza aynı tarihlerde, Kültür Mahallesi Otopark cami karşısı, Krempark AVM batısında bulunan boş alan odanız kontrolünde kullanılması kaydıyla tahsis edilmiştir.