29-06-2016 23:59

TEKNOPARK YÖNETİM KURULU GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesinin de kurumsal olarak üyesi olduğu Düzce Üniversitesi Teknopark’ın toplantısına katıldı. Üniversite temsilcilerinin de katıldığı toplantıda gündeme ilişkin gelişmeler değerlendirildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney kurumsal üye sıfatı ile Düzce Üniversitesinde faaliyet gösteren Teknopark’ın yönetim kurulu toplantısına katıldı. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın da katıldığı toplantıda yönetim kurulu üyeleri gündeme ilişkin konuları değerlendirdi.